Follow Us @ozgurkitaplar

Ekim 07, 2018

Işıltı - Paula Weston » Refaim 3 « // Kitap Yorumu

Orjinal Adı: Shimmer
Yazar: Paula Weston
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Türü: Fantastik, Genç Yetişkin
Sayfa Sayısı: 352
Goodreads Puanı: 4,27
Benim Puanım: 4/5
Gaby Winters hayatının daha karmaşık hale gelebileceğini sanmıyordu, fakat fazlasıyla yanılıyordu.

O, sandığı gibi on dokuz yaşındaki kaygısız genç kız değildi. O bir Refaim'di, düşmüş meleklerin soyundan geliyordu. Öldüğünü sandığı ikiz kardeşi hayattaydı. Şimdiyse Rafa; seksi ve sinir bozucu Rafa, Gaby'nin peşindeki iblislere tutsak düşmüştü ve acı çekiyordu.

Gaby'nin tek seçeneği kendi içinde ikiye ayrılan Düşmüşlerin birlikte hareket etmesini sağlamaktı, yoksa Rafa'nın hiç şansı kalmayacaktı.

Bu, zamana ve tarihin gerçeklerine karşı bir yarıştı ve şimdiden çok geç kalınmış olabilirdi…

Becca Fitzpatrick'in Hush, Hush serisini sevdiyseniz, bu seri tam size göre.Gölgeler serisinin üçüncü kitabı Işıltı'da tehlike büyüyor, riskler giderek artıyor…

“Gizem, aşk ve soluksuz macera.”
-The Reader's Den
Yazar okuru meraktan öldürmek için kitapların sonlarını daha bir müthiş yazıyor 👌 Sis güzel bir bitiş yapınca hemen Işıltı'ya başladım. Bu seriyi çok seviyorum ve bu fikrim Işıltı'da da değişmedi.

Işıltı, Gölgeler ve Sis'e göre daha sakin, durağan ilerliyor olsa da akıcılığından bir şey kaybetmedi ve sonlara doğru da yine heyecanı arttırdı.

Seri o kadar akıcı ki okumaya başladığım gibi bitirdim bu bir artı ama zaman bakımından olayların bu kadar kısa bir zamanda gerçekleşmesi okunduğunda biraz tuhaf gözüküyor ve bana göre tek eksisi bu oldu. Kitaplardaki olaylar bu kadar kısa bir zamanda gerçekleşmek yerine günlere dağılsaydı daha iyi olurdu.

Yine de seriyi seviyorum ve eğer sizde Gölgeler'i okuyup sevdiyseniz ve devam kitaplarına geçecekseniz hepsini yanınızda bulundurun derim çünkü serinin sonları okuru meraktan öldürmek için yazılmış yani kitap bitince ve o sonu okuyup yanınızda devamını bulamayınca sinir krizi geçirmenizi istemem 🙈



Yazımı okuduğunuz için her birinize teşekkür ederim 💓
Keyifli ve bol mutlu güzel günler hepinize 😇

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder