Follow Us @ozgurkitaplar

Mayıs 25, 2015

Başka Dilde Aşk - Mia Sheridan // Kitap Yorumu

Kitap: Başka Dilde Aşk
Orjinal Adı: Archer's Voice
Yazar: Mia Sheridan
Yayınevi: Yabancı Yayınları
Türü: Romantizm, New Adult, Adult
Sayfa Sayısı: 388
Goodreads Puanı: 4,53
Benim Puanım: 5/5
Satın Almak İçin: Kitapyurdu, D&R, Okuokucom









Arka Kapak

New York Times, USA Today ve Wall Street Journal Çoksatan Romanı 


Başka Dilde Aşk, korkunç bir gecenin hatıralarına zincirlenmiş bir kadının ve sevgisiyle o zincirleri kırabilecek adamın hikâyesi.

Geçmişin acı yüklü izlerini taşıyan sessiz bir adamın ve sesini bulmasına yardım edebilecek kadının hikâyesi.

Acının, kaderin ve aşkın iyileştirici gücünün hikâyesi…



Benim Yorumum

Ba-yıl-dım :D Bu yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve ben yazara ısındım hatta çok iyidi kitap, çok sevdim. İlk defa böyle değişik bir aşk kitabı okudum. Yani daha önce okuduğum bir sürü aşk kitabı oldu ama bu daha değişik ve bana göre alışılmış bir aşk kitabı değildi. Ben bu kitabı çok sevdim karakterler olsun kurgu ya da kitabın işleyişi, yazım tarzı süperdi. Büyüleyici bir aşk hikâyesiydi gerçekten de. Duygu yoğunluğu yüksek ve kesinlikle farklı bir kitap. Okuyun ve çok güzel bir ikili olan Archer ve Bree ile tanışın..


Kısaca konuya gelirsem, Archer geçmişte yaşadığı bir kaza sonucu bir çok şeyle baş etmek zorunda kalmış ve kendini toplumdan soyutlamış biri. Yalnız büyümüş birisi ve yaşadıkları yüzünden bazı şeyleri haketmediğini düşünüyor.

Gelelim Bree'ye. Ben bu kadın karakterini sevdim. Genelde kadın karekterler pek iyi olmaz ama bence Bree çok iyidi. Bree'de geçmişte kötü şeyler yaşayan bir kadın. Yaşadığı kötü şeyler yüzünden yaşadığı yerden ayrılıp pelion kasabasına yerleşir.

Kitap böyle gidiyor ve çok akıcı. Hemen okunulabilcek bir kitap. Ben Archer'a bayıldım. Süper bir adam. Hiç bu tür bir aşk hikayesi okumamıştım ama kitaba hemen ısındım. Karakterler mükemmeldi. Bence sizlerde okuyun. Eminim kitaptan keyif alıcaksınızdır. Dediğim gibi ben Archer'a aşık oldum bence sizde aşık olucaksınız :D

Alıntılar

"Burada ne yapıyorsun?" diye sordum. 
"Fırtınalardan hoşlanmıyorsun," diye cevapladı.
"Fırtınalardan hoşlanmadığım için mi iki kilometreyi yağmurda yürüdün?"
"Evet"






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder