Follow Us @ozgurkitaplar

Ocak 30, 2016

Kusursuz Plan - Fatih Murat Arsal // Kitap Yorumu + Okuma Etkinliği

Kitap: Kusursuz Plan
Seri: Zoraki Gelin 2
Yazar: Fatih Murat Arsal
Yayınevi: Ephesus
Tür: Romantik, Aşk
Sayfa Sayısı: 495 (ciltli)
Goodreads Puanı: 3.91
Benim Puanım: 3,5/5
Satın Almak İçin: D&R | Okuoku












Arka Kapak

Tüm ışıldayan güzelliğine rağmen,
o da aldatılabilirdi! İncitilebilirdi! Kalbi kırılabilirdi!
Ama gururu yüzünden asla altta kalamazdı! 

Sevdiği erkeği elde etmek için garip bir plan yaptı.
Planı kusursuz olmalıydı. Öyle de oldu!
Gerçek niyetini kimse anlayamadı.
Amacına erişebilmek için parasını, dayanılmaz güzelliğini, şaşırtan zekâsını ve
çekici vücudunu ortaya koydu. 

Bundan daha iyi plan olur muydu?
Bir de duygularını ve arzularını gizleyebilseydi!

Hain planların bile eğlenceli olabileceği, nefes kesen tutkunun elle tutulabilir olduğu bir FMArsal romanı daha!

ozgurkitaplar

Benim Yorumum

Bir FMArsal romanı daha :) Kusursuz Plan kitabı Kitap Cadıları olarak düzenlediğimiz bir okuma etkinliği. Yayınevine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz burdan :)

Ben bu yazarın kitaplarını çok seviyorum ve en sevdiğim türk yazarlar arasında. FMA sevgim ilk Seni Sevmek İstemedim kitabıyla başladı. Seni Sevmek İstemedim bence o kadar güzel bir kitap ki ilk yayınlandığı zamanlar okumuştum süperdi. Sonra kitap baskısını alıp tekrar okumaya karar verdim ve ilk baskıdaki kapağı o kadar sevmiştim ki ama bulamadım baskısını ve aldığım baskıda çok güzel ve kapağıyla aşk yaşıyorum adeta 2013 baskısı bu arada :)) Neyse adam çok güzeldi kapaktaki ve zaten Fatih Murat Arsal o kadar güzel yazıyor ki karakterlerini çok seviyorum. Karakterleri gerçekten çok iyi ve karakterli kişilikler. Nasıl bir cümle kurduysam şu an :)) Yani yazdığı karakterler sevilmeyecek gibi değil.


Kusursuz Plan güzel bir kitaptı. Zaten FMA kitaplarının akıcılığı dillere destan. Gerçekten o kadar akıcı ki kitap elime aldığımda 150'den fazla sayfa okuduğum oluyor. Çok akıcı. Böyle akıp giden ve zamanın nasıl geçtiğini farketmediğiniz kitaplardan. Keyifli zaman geçirmek için ayrıca süper oluyor. Depresyondaki insanlara kesinlikle FMA öneririm çünkü depresyonda olduğunu bile unutturur insana :)

FMA kitapları seri olarak geçiyor ama birbirinden bağımsız oldukları için gönül rahatlığıyla istediğinizden başlayabilirsiniz ki ben Seni Sevmek İstemedim ile açılışı yapmanızı tavsiye ederim.

Biraz kitaptan bahsedeyim. Ebru soğuk ama çok güzel bir kadındır. Soğukluğu ise bir şirket yönettiğinden yani bir şirketi var ve yalnız yaşadığından kaynaklı. İşlerinin yoğunluğundan dolayı sevgilisi Yakup ile vakit geçiremeyen Ebru sürpriz yapmak için Çeşme'ye sevgilisinin yanına gitmeye karar verir. Fakat erkek arkadaşını başka biriyle görür yani onu aldattığına şahit olur. Çeşme'ye giderken yolunu kaybettiği için ona yardım eden Selim de bu olayın tanıklarındandır ve Ebru'nun kötü halini gördüğü için onun yanında kalmaya karar verir ve yardımcı olur. Evine dönmek istediği sırada kaza yapmasından korkan Selim onu ikna ederek kendi evine getirir. O evdeki tatilinde ve sonrasında bazı gerçeklerin farkına varan Ebru güzelliğini de içine katarak sevdiği erkeği elde etmek için kusursuz bir olan yapar.


Kısaca özet geçeyim dedim. Yani Ebru ve Selim aşkı nasıl başlıyor, olaylar nasıl gelişiyor, engeller nasıl aşılıyor hepsini kitabı okuyarak anlayabilirsiniz. Ben Selim ve Ebru'yu sevdim. Tamam kitapta bazı sevmediğim yerler oldu mesela biraz +18 kısımlarına dayalı olması gibi ama kurguya bakınca bence de olabilir. Çünkü bir plan bu ve bu planda kendisine aşık etmeye çalıştığı kişiyi güzelliğiyle etkilemeye çalışan bir insan Ebru. Böyle düşününce bana doğal geliyor ki zaten aralarındaki çekimde su götürmez bir gerçek. Eh tabi Selim de çekim hissedilmeyecek bir erkek değil yani :* :D


FMA kitaplarında zayıf bulduğum bir kitap Kusursuz Plan ama yine de keyifle okudum ve okurken eğlendim, insanı kendisine çok güzel sevdiriyor. Ben size kesinlikle FMArsal kitaplarına göz atmanızı öneririm.

Güzel zaman geçirmek için, keyifli ve eğlenceli vakit için size sadece Kusursuz Planı değil FMA kitaplarının hepsini öneririm. Özellikle Ephesus Yayınları çok güzel baskılarla kitapları tekrar çıkardı duyurulur :)) Ve Kusursuz Plan'ın cildide bir tatlı değil mi? :))

Ayrıca 2 kişiye çekiliş ile verilecek olan Kusursuz Plan kitabını kazanmak için İnstagram ve Facebook sayfalarımıza bekleriz. Ayrıca yorumumda paylaştığım alıntılar için kitaplarinsenfonisi'ne çok teşekkür ederim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder